IMG 3721

11 грудня  в Луцьку в Драмтеатрі ім. Т.Г. Шевченка, 19 красунь з усієї України змагалися за титул найкрасивішої  дівчини 2021 і навіть 2020 року, так як минулого року захід не відбувся через карантинні обмеження. Традиційно генеральним продюсером конкурсу був пан Олександр Главацький, який звернувся до глядачів палкою промовою та був нагороджений оплесками та словами вдячності від журі конкурсу, зіркових гостей та учасниць. Також оплесками дякували готельно-ресторанним комплексам «Зелений гай», Admiral Club, «Patio di Fiori»,  брендам одягу Maxima Ajour,  бренду косметики Smart Beauty, журналу People, генеральному спонсору ООО Укренергонафтогаз, меценату Дубай нафта, офіційному спонсору Металстроймост.

IMG 4006

Ведучим конкурсу краси був незмінний шоумен Дмитро Коляденко, який одразу ж увірвався на сцену та задав дійству легкого та невимушеного тону. Протягом свята ведучий не лише співав свої хіти «Розпрягайте хлопці коні, та «Цьом-цьом-цьом», під які діти вибігали на сцену та підспівували , танцювали. Також ведучий задавав питання на інтелектуальному конкурсі. Одне з питань було, хто є прем’єр-міністром України, одна з учасниць розхвилювалася, проте дівчина з Рівного Волошина Ірина впевнено знала відповідь, і довела, що недарма увійшла в топ-3 найрозумніших на міжнародному конкурсі «Мисс Земного Шара», що відбувався місяць назад в Албанії.

Усі дівчата мали 4 виходи: у футболках з логотипом конкурсу, у купальних костюмах,  у весільних та коктейльних сукнях.

IMG 4021

Щодо самого конкурсу, то спершу дівчата вийшли на сцену у футболках з логотипом конкурсу. Продефілювавши, кожна з них розповіла про себе глядачам та членам журі. Здебільшого дівчата акцентували увагу на своїй освіті, розповідаючи, який виш вони закінчували. Публіка активно підтримувала кожну принцесу, нагороджуючи оплесками:

IMG 4066

№ 1  Ларіна Аліна(Київ), №2 Дашковська Юлія (Запоріжжя), №3 Стельмащук Анна (Рівне), №4 Ляхович Андріана(Ужгород), №5 Петленко марія (Житомир), №6 Шнідковська Юліана(Біла церква), №7 Дмитренко Ксенія(Запоріжжя), №8 Котова Валерія (Черкаси), №9 Ребенок Юлія (Чернігів), №10 Медяник Тетяна (Херсон), №11 Лук’яненко Вікторія(Бориспіль), №12 Яремина Аліна(Івано-Франківськ), №13 Волошина Ірина (Рівне), №14 Білик Катерина (Черкаси), №15 Гавриленко Карина(Одеса), №16 Смолер Олеся (Мариупіль), №17 Кармазь Катерина (Дніпро), №18 Мідяна Дана (Луцьк), №19   Даша.

2021 12 11 23.02

Атмосферу свята та краси між конкурсами створювали:  лігосмішники VIP Тернопіль, відтак, команда  дотепно жартувала, отримуючи від лучан безмежну кількість овацій. У глядацькій залі лунав сміх та господарював гарний настрій. Хедлайнер,  відомий співак, композитор та автор пісень Роман Скорпіон подарував свої хіти та один з найулюбленіших «Мамо, я закохався»,  та заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець із піснею «Я принцес люблю», заслужена співачка України Ірина Шабан, Софія Єгорова та Амі. артисти.

ami

IMG 4061

Діма Коляденко теж постійно веселив публіку, а також подарував у зал футбольний м’яч із своїм автографом.

Варто відзначити, що під час виступу артистів учасниці вміло дефілювали на сцені, а музика та слова були підібрані ідеально для виходів. Особлива подяка за досконало поставлені номери виходів хореографу Ю.Тодосієвій.

IMG 3724

До журі увійшли відомі топ-моделі, почесні гості з Лондона, Парижу та Америки. Оцінювати вроду, таланти, комунікабельність і вміння учасниць дефілювати запросили також співака Романа Скорпіона, заслужену артистку України Ірину Шабан, луцького ресторатора та громадського діяча Володимира Пащенка, народного депутата Павла Мельника, який зі сцени подякував лучанам та гостям, а також побажав миру та процвітання,  дизайнера Маріна Гуралюка, він теж мав слово, адже є представником українського бренду MAXIMA, саме в сукнях цього неймовірного українського бренду відбувався останній фінальний вихід та нагородження принцес.

IMG 4282

Вдруге на сцені учасниці конкурсу з’явилися у коктейльний сукнях під час співу Р. Скорпіона. Втретє - в  боді з вишивкою, це було вишукано та сексуально.  Неймовірна білизна була від бренду AJOUR - європейського бренду відмінної якості та краси. Нові трендові колекції не залишили нікого байдужим, придбати таку красу можна в інтернеті або ж у ТРЦ «Порт-Сіті» у Луцьку. Саме у відвертих вбраннях дівчата відповідали на каверзні та не зовсім питання Дмитра Коляденка і глядачів з залу під час інтелектуального конкурсу. Дівчата добре знали табличку множення, а також рецепт українського борщу.

IMG 4141

Аби врешті дізнатися, хто ж з них став переможницею, вчетверте дівчата з’явилися у вечірніх сукнях, багато з яких були схожі на весільні від українського бренду MAXIMA, який складає високу конкуренцію у світі. На сцені стало казково, глядачі затамували подих.  Сукні неймовірної краси з елітних французьких мережив, англійської сітки, італійського шовку виблискували кришталевими елементами Swarovski з ручною вишивкою, кожна учасниця була, ніби ангел, легка та невагома.

Цього року переможниць конкурсу було дві: Міс принцеса України 2020 та 2021. Окрім омріяної корони, дівчата розділили між собою призовий фонд конкурсу у розмірі 600 тисяч гривень.

А кому ж дісталася головна корона конкурсу краси?

IMG 4427

IMG 4430

IMG 4384

Міс Принцесою України 2021 стала Анна Стельмащук (м. Рівне), економічна освіта, викладач в модельному агентстві, власниця онлайн магазину жіночих фітнес костюмів.

Міс Принцесою України 2020 стала Білик Катерина (м. Черкаси)

I Віце Міс Принцеса України 2021 – Ірина Волошина (м. Рівне), 5 іноземних мов, диплом візажиста, закінчила школу журналістики, з 14 років працює  в модельній сфері.

II Віце Міс Принцеса України 2021 -– Марія Петленко (м.Житомир), займалася бойовими мистецтвами, знімалася в кліпах В. Дантеса, Антитіла.

III Віце Міс Принцеса України 2021 – Юлія Ребенок (м.Чернігів),знає  5 мов, займається фітнесом, грає в теніс, приймала участь на зйомках в Парижі, Мілані.

IV Віце Міс Принцеса України 2021 – Аліна Ларіна (м.Київ), художниця, професійна модель, майстер спорту з художньої гімнастики.

Міс Чарівність України – Ксенія Дмитренко (м. Запоріжжя), займається повітряною гімнастикою, студентка 2-го курсу факультету туризму.

Міс Принцеса Глядацьких симпатій – Дана Мідяна (м. Луцьк),майстер манікюру.

Міс Принцеса модель – Катерина Кармазь (м. Дніпро), студентка КНУ ім. Т. Шевченка, філософського факультету, знання англійської та італійської мови.

Міс Топ Модель Україна – Котова Валерія (м. Черкаси)

Міс Принцеса Фото – Юліана Шнідковська (м., Київ),працює HR менеджером в IT компанії, займається благодійністю, подорожує.

Міс Принцеса Елегантність – Карина Гавриленко (м. Одесса), засновник Vegas Model School, інспектор авіаційної безпеки.

Міс принцеса посмішка – Аліна Яремина (м.Коломия), співачка.

Міс принцеса Інтернет – Лук’яненко Вікторія(м.Бориспіль), 

Міс принцеса Дружба –Ляхович Адріана (м.Ужгород),

Переможниця «Міс Принцеса України» 2021 представить  Україну на Міжнародному  конкурсі краси Miss Princess of the World у Чехії.

Свято краси та грації під оплески та фотоспалахи дійшло фіналу. Це було незабутнє дійство, в залі не було де яблуку впасти, усі учасниці та гості мали допуск лише із сертифікатом про вакцинацію. На жаль, багато хто не зміг потрапити, адже діють суворі правила, які мають на меті безпекові заходи.

DSC 8435

DSC 8597

IMG 3701

IMG 3833

IMG 3946

Конкурс проводиться без будь-яких грошових внесків, проживання, харування, макіяж, зачіски за рахунок меценатів конкурсу, за що ми дуже вдячні. Адже завдяки партнерам та спонсорам кожна дівчина може прийняти участь та позмагатися за перемогу. Окреме, дякую, висловлюємо нашому незмінному партнерові готельно-ресторанному комплексу «Зелений гай», де проходили усі репетиції учасниць, де в затишних номерах проживали усі принцеси, а також за смачні страви, затишну атмосферу, як вдома. Спасибі, за смачні та вишукані страви та посмішки, які дарували нам не один день.

Дякуємо «Patio di Fiori»  – готельно-ресторанному комплексу, де  змогли повноцінно відпочити зірки естради, які були запрошені на свято, широкий спектр послуг та високий рівень сервісу залишать в гостей лише приємні спогади.

Кожна учасниця отримала в подарунок косметику від  бренду Smart Beauty. За відео зйомку дякуємо відео операторам Мар'яну Прокопчуку та Сергію Прокопчуку. За чудові світлини дякуємо фото студії Рембрандт. Виробнику побутової Saturn техніки за чудові подарунки фіналісткам. Також дякуємо за підтримку народному депутату України Павлу Мельнику.

Оргкомітет «Міс Принцеса України» дякує усім нашим партнерам: готельно-ресторанним комплексам «Зелений Гай», Admiral Club, Patio di Fiori, салонам краси «Ідеал» та Perfectmakeupstudio, ювелірному дому Zarina, за чудову косметику від бренду Smart Beauty, бренду одягу MAXIMA, змі: Люкс ФМ, Ретро ФМ та  Наше радіо, ТРК «Аверс» та директору Московці Н.О. за підтримку, «33 канал»,  Суспільне ЮА, "Твій стиль», Волинські новини, Волинь Пост, Волинь 24, Волинський інформаційний портал,  сайт Віп 24, Таблоїд Волині, Волинь інфо, Конкурент" та Berkeley Travel,  AJOUR.  Щиро дякуємо всім за те, що робите казку реальністю.

IMG 4315

IMG 4334

IMG 4344

IMG 4373

IMG 4430

IMG 4453

IMG 4463

IMG 4481

IMG 4545

IMG 3738

IMG 3805

IMG 3812

IMG 3847

IMG 3938

IMG 4426

IMG 4445

IMG 4515

IMG 4522

IMG 4530

IMG 4549

Шановні моделі! Розпочато кастинг по фото на 13 національний конкурс краси Міс Принцеса України 2022!  КАСТИНГ 23 квітня в Києві. КОНКУРС.  Півфінал - 11 червня в Києві. Фінал - 5 листопада.

Запрошуємо Вас! Заповніть анкету на сайті. Вік 17-27 років, зріст 163-180см

Анкета на сайті www.missprincessa.com